Zoeken naar twee jaar

Uw zoekactie voor twee jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere dame of donker getinte dame gezocht voor fwb
Dag dames. Ik weet dat er hier vele advertenties passeren. De ene al wat beter dan de andere. Weet niet of ik hier iemand ga vinden, ma wil het er toch op wagen. Ik ben een verzorgde man met baard en zoek een oudere dame boven de 55 jaar of een getinte dame. U kan ontvangen. U wilt wekelijks afspreken voor sex...U kan makkelijk ontvangen of samen op hotel gaan. Heb brede borst en een buikje. Kan best wel goed boffen en ik heb wel wat uithoudingsvermogen...hopelijk vind iemand zich hier in. Graag een eerlijk antwoord. De afstand max 40 km van gent. Groeten  
Pepijn 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gentleman zoekt ervaren ‘’oudere’’ vrouw
Beste babe ! Ik ben 29 jaar heb al vier jaren open relatie met mijn vrouw. Ik val op mature dames die houden van een gezellige avond ( liefst avonden ) naar een vaste contact , die open minded is Samen avondje weg , een korte city trip Welness , restaurant, of gewoon weg eens een vluggertje. Liefst niet iemand die getrouwd is met een scheermes , elk lichaam is prachtig . Stuur me groetjes Pepijn  
Bart 55 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Sexdate
Zoek aangename vrouw die zie graag om te beginnen langdurig laat beffen en likken, intiem op z´n hondjes - ben betrouwbare slanke man van 65 kg, dames tot 65 jaar komen ook in aanmerking. Zeker antwoord.  
Luc 50 jaar Limburg - HASSELT
Welke spontane ondeugende fwb
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, enz…  
Duracell 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
Al een Jaar single en lang genoeg braaf geweest moet dringend wat stoom afblazen, ik zoek een vrouw met veel zin (je leeftijd if gewicht niet van belang) Ben dominant maar massseer, bef ook graag maar hou ook van kinky stuff ;) speel graag in op je fantasien.. als ik een vrouw vind om mee af te spreken verwijder ik deze advertentie , Aldric Mr mojo op s media.  

Vrouw gezocht om hele nacht mee te stoeien ..
Thomas 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
24 jarige op zoek naar fun!
24 jaar - 1m90+ - Jonge kerel op zoek naar geil plezier, ik sta open voor veel! En sta vooral geil! Stuur mij een berichtje met jouw scenario en we zien wat mogelijk is! Stuur alvast ook een foto mee!  

24 jarige op zoek naar fun!
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
Zoek een leuke vrouw die het zou zien zitten om eens kennis te maken met een lieve man van bijna 34 jaar. Zoek iemand waar er toch een bepaalde klik mee is. En die het deze zomer zou zien zitten om af en toe eens iets leuks te doen. Bij klik kan een leuke reis samen zeker ook tof zijn. Ben verder 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Zoek iemand die positief in het leven staat maar toch iets mist in haar leven. Kennismaking kan op veel manieren zolang het maar leuk blijft.  

Leuke ontmoeting en date(s) deze zomer
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
gisteren
Spanning 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky sletje/slavin gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10